Bent u verwikkeld in een juridische procedure? Of wilt u juist een rechtszaak starten? Wij staan cliënten bij in heel Nederland!

Als u op zoek bent naar een betrokken, betrouwbare en betaalbare rechtsbijstandverlener, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan cliënten bij door het hele land: van het Noordelijkste puntje van Groningen tot in de havens van Rotterdam en van Scheveningen tot Enschede. Wij kunnen u helpen met:

Procederen bij de Kantonrechter

Veel rechtszaken worden in Nederland voor de Kantonrechter gevoerd. Deze rechter is onder andere bevoegd zaken te behandelen met een belang niet groter dan €25.000 en is bovendien bevoegd in alle zaken met betrekking tot (huur)koop, pacht, consumentenkoop, arbeidsovereenkomsten en inbreuken op het handelsnaamrecht. Ook zaken met een ‘onbepaalde waarde’ moeten aan de kantonrechter worden voorgelegd, tenzij duidelijk is dat de waarde in ieder geval hoger is dan de competentiegrens van €25.000.

Procederen bij de bestuursrechter

De bestuursrechter neemt kennis van alle geschillen tussen burger en de overheid. Dit is een breed rechtsgebied, waar veel verschillende soorten zaken onder vallen. Denk hierbij aan procedures over uw uitkering en door u aangevraagde vergunningen. Ook procedures over belastingzaken worden aan de bestuursrechter voorgelegd. In het bestuursrecht is het in veruit de meeste gevallen verplicht om eerst bezwaar te maken of administratief beroep in te stellen, voor de rechter zich over de zaak kan buigen. Wij kunnen het gehele traject voor u ‘verzorgen’ – voor bestuursrechtelijke zaken zelfs in hoger beroep. Wij verlenen rechtsbijstand voor alle zaken waarvoor de kantonrechter bevoegd is.

Procederen bij de Rechtbank

Rechtszaken met een groter belang dan €25.000 moet u aan de rechtbank voorleggen. Hier geldt een verplichte procesvertegenwoordiging – u heeft een advocaat nodig. Ook familierechtelijke zaken, zoals echtscheidingen worden aan de rechtbank voorgelegd.

Wij werken samen met een aantal advocaten en kunnen op uw verzoek een scherpe offerte uitbrengen. Omdat uw zaak door een advocaat zal worden behandeld komt u in aanmerking voor een zogeheten toevoeging of worden de advocaatkosten betaald door uw rechtsbijstandverzekeraar.

Heeft u een vraag over dit onderwerp? U kunt op de knop hieronder drukken om direct contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een offerte ontvangen? Dat is geen probleem. De tarieven in onze tarievenlijst gaan uit van ‘standaardproducten’ – heeft u bijzonder maatwerk nodig?

U kunt bepaalde diensten ook via onze webwinkel RechtZeker Online inkopen. Hieronder staan een aantal diensten weergegeven. Klik op de knop voor meer.

Postadres
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

Bezoekadres (op afspraak)
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

  • 050 785 22 82
  • 050 711 93 80
  • 06 482 66 566
  • www.bergmanjuridisch.nl
  • info@bergmanjuridisch.nl

Heeft u nu juridische hulp nodig?

Klik op de knop hieronder om direct contact met ons op te nemen!
Bel NU!
Scroll naar top
Select Service

Select time

Select a service and date to see available times.

Add your details

Please let us know if you have any special requests. Thank you.

Initial consult

Duration: 1 hour
Not sure what you need? Grab 60 minutes with us and we will work with you to understand your goals, and to develop a proposal and price estimate.