Juridisch advies voor arbeidsrecht

Heel werkend Nederland heeft te maken met arbeidsrecht. Ben je het niet eens met je loon? Heeft een werknemer ontslag genomen? Of heb je arbeidsovereenkomsten nodig voor nieuw personeel? Bergman geeft juridisch advies en ondersteunt bij het opstellen van contracten!

Voor wie geldt arbeidsrecht?

Arbeidsrecht is voor de onzelfstandige beroepsbevolking. Dit is iedereen die bijdraagt aan het productieproces in ruil voor een financiële tegenprestatie, geen vrijwilligers dus. Mensen die werkloos zijn, vallen wel binnen de onzelfstandige beroepsbevolking. ZZP’ers vallen binnen de zelfstandige beroepsbevolking.
lawyer in office

Detachering versus uitzending

Als ondernemer heb je vast enige basiskennis over arbeidsrecht, maar in het geval van een complexe situatie of een vraag van een werknemer, weet je misschien niet wat je met de situatie aan moet. Dan kun je wel wat juridisch advies bij arbeidsrecht gebruiken! Wij van Bergman Juridisch Advies kunnen je ondersteunen bij alle vragen over arbeidsrecht. Of je nu een arbeidsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst wilt laten opstellen of vragen hebt over loon en vrije dagen, wij geven je juridisch advies zodat je sterk staat!

Mediation bij een juridisch geschil

Heb je een conflict met een werknemer? Dan lijkt het soms alsof er geen andere mogelijkheid is dan een rechterlijke procedure, maar dat is lang niet altijd nodig. Mediation is de manier zijn om gezamenlijk tot een oplossing te komen. De afspraken worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Dit biedt directe zekerheid en voorkomt een kostbare procedure.

Heb je vragen over de arbeidsovereenkomst, vaststellingsovereenkomst of iets anders? Of heb je een geschil met een werknemer en kom je er samen niet uit?

Neem dan contact op met Bergman Juridisch Adviesbureau voor arbeidsrecht!