Betaalbare rechtshulp sinds 2013

Wij streven er naar juridische dienstverlening voor iedereen toegankelijk te maken en te houden. Met onze gunstige tarieven kunnen wij werkelijk iedereen van dienst zijn. Jong en oud, arm of rijk, grote organisaties, kleine ondernemers of particulieren; het maakt voor ons niet uit.

Wij werken even hard voor al onze cliënten. Bergman Juridisch Adviesbureau komt sinds 2013 voor uw belangen op, altijd en overal – het enige wat u hoeft te doen is ons laten weten hoe we u van dienst kunnen zijn.

Bonje met de buren?

Mediation is het proberen op te lossen van een (juridisch) conflict zonder tussenkomst van een rechter. De reden hiervoor ligt voor de hand: procederen is kostbaar en zelfs wanneer u in het gelijk gesteld wordt is het onzeker of u uw vordering ook daadwerkelijk ontvangt.

Hoewel deelname aan mediation vrijwillig is, is deze zeker niet vrijblijvend. Bij aanvang van het traject worden er afspraken gemaakt in een zogenaamde ‘mediationovereenkomst’, waarin alle partijen zich committeren aan het mediationtraject en verklaren het geschil gedurende het traject niet aan de rechter voor te leggen. Uiteraard kan elk van de partijen op elk moment de mediation stoppen.

Totaalpakket voor webwinkels

Speciaal voor (startende) webwinkeliers bieden wij een juridisch totaalpakket. Van algemene voorwaarden tot cookieverklaring: alle benodigde documenten zijn bij de prijs inbegrepen.

De meeste juridische uitdagingen kunnen pas worden opgelost na een grondige analyse. Sommige zaken hebben echter een meer ‘standaard karakter’.

Voor de zaken met een ‘standaard karakter’ hebben we vaak snel een passend antwoord. In de meeste gevallen kunnen wij zelfs binnen 24 uur na ontvangst van de casus een juist antwoord formuleren – zonder in te boeten op kwaliteit: wij gebruiken geen documentgeneratoren!

Deze bedrijven hebben al voor Bergman Juridisch Adviesbureau gekozen. Wij hebben een veelvoud aan opdrachten tot een succesvol einde gebracht: van incasso tot diepgravend juridisch onderzoek. En van arbeidsovereenkomst tot licenties voor softwaresystemen.

Mogen wij u binnenkort ook als cliënt verwelkomen?

Postadres
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

Bezoekadres (op afspraak)
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

  • 050 785 22 82
  • 050 711 93 80
  • 06 482 66 566
  • www.bergmanjuridisch.nl
  • info@bergmanjuridisch.nl

Heeft u nu juridische hulp nodig?

Klik op de knop hieronder om direct contact met ons op te nemen!
Bel NU!
Scroll naar top
Select Service

Select time

Select a service and date to see available times.

Add your details

Please let us know if you have any special requests. Thank you.

Initial consult

Duration: 1 hour
Not sure what you need? Grab 60 minutes with us and we will work with you to understand your goals, and to develop a proposal and price estimate.