Juridisch advies

Ben je het niet eens met een besluit van een overheidsorgaan, een geschil met een bedrijf, een werknemer of met de huurder van een pand? Dan kun jij wel wat juridisch advies gebruiken! Wij staan je bij met raad en daad!

Geschil met de overheid

Heb je een geschil met een overheidsorgaan of ben je het niet eens met een besluit van de overheid? Dan kun je bezwaar maken. Met de hulp van ons juridische advies sta je sterk!
Juridisch advies

Geschil met iemand of een bedrijf

Arbeidsrecht

Alle werknemers en werkgevers hebben te maken met arbeidsrecht. Van het opstellen van een arbeidsovereenkomst tot ziekteverzuim. Wij geven je graag juridisch advies over arbeidsrecht.

Consumentenrecht

Iedereen in Nederland heeft te maken met consumentenrecht. Van het kopen van een kapotte laptop tot de wettelijke bedenktijd. Wij geven je graag juridisch advies over consumentenrecht.

Huurrecht

Iedereen die een woning huurt en verhuurt heeft te maken met huurrecht. Van de verantwoordelijkheid van onderhoud tot huurverhoging. Wij geven je graag juridisch advies over huurrecht.
Closeup of employer showing his new employee where to sign an employment contract

Algemene voorwaarden

Bedrijven die vaak overeenkomsten sluiten, kiezen er vaak voor om algemene voorwaarden op te stellen. Wij kunnen deze algemene voorwaarden voor je opstellen of juridisch controleren.
Starting partnership

Eigen bedrijf starten

Wil jij een eigen bedrijf beginnen? Dan moet je nadenken over welk rechtspersoon voor jouw onderneming past. Wij voorzien je graag van advies en kunnen de afhandeling voor je regelen.
Time and money business concept. Sandglass and money

Incassodienst

Heb je te maken met een onbetaalde factuur en heb je er geen vertrouwen meer in dat de andere partij gaat betalen? Schakel dan onze incassodienst in!
Close up of casual male hands using mobile smart phone at home in privacy of his living room

Privacyrecht

Iedere organisatie werkt met persoonsgegevens van bijvoorbeeld personeel, klanten en leden. Om de privacy van al deze mensen te garanderen, worden er regels gesteld aan de verwerking hiervan. Wij kunnen jouw onderneming hierin ondersteunen en keuren.

Heb je juridisch advies nodig?

Dan kun je bij Bergman Juridisch Advies terecht. Wij maken het verschil in ieder geschil!