Wij bieden een groot aantal diensten online aan. Heeft u een juridisch probleem en wilt u snel een juridisch advies? Met juridisch advies online van Bergman Juridisch Adviesbureau bieden wij u altijd en overal goede en snelle oplossingen.

Onze online diensten verschillen in kwaliteit niet van de ‘offline’ diensten. Wij kiezen er bewust niet voor om overeenkomsten, algemene voorwaarden en brieven door middel van software op te stellen. Alle opdrachten die online worden gegeven worden gewoon door onze juristen uitgevoerd. Toch kunnen wij voor de meeste diensten en producten garanderen dat wij binnen 24 uur leveren.

Het voordeel van juridisch advies online

Onze webwinkel ‘RechtZeker Online’ stelt u in staat om eenvoudig én snel een keuze te maken uit de verschillende diensten die wij aanbieden. Het formulier dat u invult kunt u het beste vergelijken met een intakegesprek. Zo krijgen wij de informatie die voor de opdracht van belang is gestructureerd en overzichtelijk binnen en kunnen wij direct voor u aan de slag. Omdat wij werken met mensen in plaats van computerprogramma’s worden onduidelijkheden in de opdracht snel opgemerkt – zo krijgt u nooit een onjuist of incompleet product omdat u een vergissing heeft gemaakt bij het invullen van het formulier. Als informatie ontbreekt of niet ‘in het plaatje past’ dan nemen wij telefonisch contact met u op om de zaak te bespreken.

Zo bieden wij een ongeëvenaarde kwaliteit terwijl u blijft profiteren van de snelheid van online zakendoen.

RechtZeker Online

In onze webwinkel bieden wij een groot aantal diensten aan: van algemene voorwaarden tot juridische brieven en van oprichtingsakten voor rechtspersonen tot juridische onderzoeken naar de bestelprocessen van webwinkels.

 Meer informatie?

Heeft u een vraag over dit onderwerp? U kunt op de knop hieronder drukken om direct contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een offerte ontvangen? Dat is geen probleem. De tarieven in onze tarievenlijst gaan uit van ‘standaardproducten’ – heeft u bijzonder maatwerk nodig?

U heeft ons gevonden!

Postadres
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

Bezoekadres (op afspraak)
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

  • 050 785 22 82
  • 050 711 93 80
  • 06 482 66 566
  • www.bergmanjuridisch.nl
  • info@bergmanjuridisch.nl

Heeft u nu juridische hulp nodig?

Klik op de knop hieronder om direct contact met ons op te nemen!
Bel NU!
Scroll naar top
Select Service

Select time

Select a service and date to see available times.

Add your details

Please let us know if you have any special requests. Thank you.

Initial consult

Duration: 1 hour
Not sure what you need? Grab 60 minutes with us and we will work with you to understand your goals, and to develop a proposal and price estimate.