Algemene voorwaarden voor bedrijven

Wij bieden bedrijven in heel Nederland juridisch advies, wij zijn gevestigd in Groningen

Juridisch advies voor iedereen

Wij leveren betrouwbaar juridisch advies aan particulieren en bedrijven in heel Nederland.

Bergman Incasso – uw factuur snel betaald

Incassobureau inschakelen? Wij zorgen ervoor dat uw openstaande facturen snel betaald worden, zonder kosten.

Bergman Juridisch Adviesbureau levert sinds 2013 rechtsbijstand aan bedrijven en particulieren. Wij voorzien ondernemers van juridisch advies en zijn hét adres als zij algemene voorwaarden willen laten opstellen of een no cure no pay incassobureau willen inschakelen. Dus heeft u juridische hulp nodig? Algemene voorwaarden voor uw bedrijf in Groningen of ergens anders in Nederland nodig? Of bent u op zoek naar een incassobureau? U bent bij ons aan het juiste adres!

Heeft u nú juridisch advies nodig? Klik hiernaast om direct contact met ons op te nemen. Het eerste gesprek is altijd gratis en uiteraard geheel vrijblijvend!

Bent u op zoek naar informatie over een juridisch begrip of wilt u weten hoe een rechtszaak nou eigenlijk in zijn werk gaat? Hier kan je het antwoord vinden! Staat je antwoord er niet bij? Mail ons je vraag en wij vullen de kennisbank aan!

U heeft ons gevonden!

Heeft u problemen met uw verhuurder? Is er sprake van achterstallig onderhoud? Of heeft u als verhuurder te maken met een wanbetaler? Wij staan voor u klaar!

Heeft u een verkeersboete gekregen? In sommige gevallen loont het om in beroep te gaan. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende inschatting van uw kansen.

Mediation is in de meeste gevallen voor partijen een betere oplossing dan het starten van een rechtszaak. Wilt u weten of mediation een oplossing kan bieden voor uw geschil?

Postadres
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

Bezoekadres (op afspraak)
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

  • 050 785 22 82
  • 050 711 93 80
  • 06 482 66 566
  • www.bergmanjuridisch.nl
  • info@bergmanjuridisch.nl

Heeft u nu juridische hulp nodig?

Klik op de knop hieronder om direct contact met ons op te nemen!
Bel NU!
Scroll naar top
Select Service

Select time

Select a service and date to see available times.

Add your details

Please let us know if you have any special requests. Thank you.

Initial consult

Duration: 1 hour
Not sure what you need? Grab 60 minutes with us and we will work with you to understand your goals, and to develop a proposal and price estimate.