Als uw facturen ook na meerdere herinneringen onbetaald blijven, kunt u Bergman Incasso inschakelen. Wij incasseren uw vordering snel, professioneel en met zorg voor uw klantrelatie!

Op een gegeven moment komt u tot de conclusie dat uw debiteur niet gaat betalen. Althans niet vanzelf. Vaak maakt een officiële incassobrief van Bergman Incasso indruk, en wordt uw vordering alsnog snel betaald. Een incassoprocedure verhoogt namelijk de kosten voor uw debiteur. De druk van deze kosten – en het idee dat u ‘het er niet bij laat zitten’ – bewegen de schuldenaar vaak alsnog tot betalen.

No cure no pay

Wij werken op basis van no cure no pay. Dit betekent dat wij u voor de incasso geen kosten in rekening brengen, maar onze kosten rechtstreeks op de debiteur verhalen. In het ‘minnelijke’ traject manen wij de debiteur een laatste maal aan en zeggen hem de wettelijke incassokosten aan in het geval hij niet binnen 14 dagen na ontvangst van de incassobrief betaalt. Blijft de betaling wederom uit, dan herinneren wij uw debiteur een laatste maal per brief en zoeken wij telefonisch contact. In sommige gevallen is er geen sprake van betalingsonwil en kan het aanbieden van een betalingsregeling soelaas bieden. Wordt de overeengekomen regeling niet nagekomen of wordt er in het geheel niet gereageerd dan sturen wij een concept-dagvaarding per aangetekende post.

Gerechtelijke incasso

In het geval dat de debiteur in het minnelijke traject niet betaalt of op andere wijze reageert, geven wij een gerechtsdeurwaarder opdracht de dagvaarding te betekenen. Dit betekent dat wij uw debiteur middels een gerechtelijke procedure tot betalen gaan dwingen. In het geval dat de debiteur wordt veroordeeld komen alle kosten voor de rechtszaak voor rekening van uw debiteur – zo zorgen wij ervoor dat ook de gerechtelijke incasso voor u de moeite waard is!

Volledige dienstverlening

Veel incassobureau’s verzorgen alleen het minnelijke traject voor u – en vragen u bovendien de buitengerechtelijke incassokosten als voorschot aan hen te voldoen. Wij brengen u pas áchteraf de buitengerechtelijke incassokosten in rekening en rekenen geen extra kosten. Daarmee zijn wij uniek in de markt.

Meer informatie?

Heeft u een vraag over dit onderwerp? U kunt op de knop hieronder drukken om direct contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een offerte ontvangen? Dat is geen probleem. De tarieven in onze tarievenlijst gaan uit van ‘standaardproducten’ – heeft u bijzonder maatwerk nodig?

U kunt bepaalde diensten ook via onze webwinkel RechtZeker Online inkopen. Hieronder staan een aantal diensten weergegeven. Klik op de knop voor meer.

Postadres
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

Bezoekadres (op afspraak)
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

  • 050 785 22 82
  • 050 711 93 80
  • 06 482 66 566
  • www.bergmanjuridisch.nl
  • info@bergmanjuridisch.nl

Heeft u nu juridische hulp nodig?

Klik op de knop hieronder om direct contact met ons op te nemen!
Bel NU!
Scroll naar top
Select Service

Select time

Select a service and date to see available times.

Add your details

Please let us know if you have any special requests. Thank you.

Initial consult

Duration: 1 hour
Not sure what you need? Grab 60 minutes with us and we will work with you to understand your goals, and to develop a proposal and price estimate.