Het zijn ondernemers een doorn in het oog: onbetaalde facturen. Het werk is gedaan of het product is geleverd en de factuur is verzonden. Betaling blijft uit. Wat kan u doen?

Allereerst kunt u uw debiteur herinneren aan de factuur. Soms is geen geen sprake van betalingsonwil of onvermogen, maar is de factuur simpelweg vergeten. Als ook een herinnering niet helpt, wordt het tijd voor andere stappen. Bergman Juridisch Adviesbureau kan uw onbetaalde facturen snel en zonder kosten voor u incasseren – zodat u verder kunt met waar u mee bezig wilt zijn: ondernemen.

Een incassobureau inschakelen

Aan Bergman Juridisch Adviesbureau kunt u de incasso van uw vorderingen met een gerust hart uitbesteden. Wij werken professioneel, zijn betrouwbaar en hebben maar één doel voor ogen: uw factuur zo snel mogelijk betaald te krijgen. Daarbij houden we natuurlijk wel rekening met de persoonlijke omstandigheden van uw klant en behandelen we hem met respect. Bestaande klanten zijn immers kostbaar, ook als ze even niet aan hun verplichtingen kunnen voldoen. Zo proberen wij in sommige gevallen een regeling af te spreken, dit voorkomt de hoge kosten van een juridische procedure. Uiteraard doen wij dit alleen met uw goedkeuring!

Minnelijke incasso

Elk incassotraject vangt aan met het zogeheten ‘minnelijke’ traject. Dit betekent dat wij middels een aantal brieven en telefoongesprekken uw debiteur tot betalen (of het afspreken van een regeling) proberen te bewegen. De meeste vorderingen worden in het minnelijke traject alsnog voldaan.

Gerechtelijke incasso

In het geval dat de debiteur in het minnelijke traject niet betaalt of op andere wijze reageert, geven wij een gerechtsdeurwaarder opdracht de dagvaarding te betekenen. Dit betekent dat wij uw debiteur middels een gerechtelijke procedure tot betalen gaan dwingen. In het geval dat de debiteur wordt veroordeeld komen alle kosten voor de rechtszaak voor rekening van uw debiteur – zo zorgen wij ervoor dat ook de gerechtelijke incasso voor u de moeite waard is!

Volledige dienstverlening

Veel incassobureau’s verzorgen alleen het minnelijke traject voor u – en vragen u bovendien de buitengerechtelijke incassokosten als voorschot aan hen te voldoen. Wij brengen u pas áchteraf de buitengerechtelijke incassokosten in rekening en rekenen geen extra kosten. Daarmee zijn wij uniek in de markt.

Meer informatie?

Heeft u een vraag over dit onderwerp? U kunt op de knop hieronder drukken om direct contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een offerte ontvangen? Dat is geen probleem. De tarieven in onze tarievenlijst gaan uit van ‘standaardproducten’ – heeft u bijzonder maatwerk nodig?

U kunt bepaalde diensten ook via onze webwinkel RechtZeker Online inkopen. Hieronder staan een aantal diensten weergegeven. Klik op de knop voor meer.

Postadres
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

Bezoekadres (op afspraak)
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

  • 050 785 22 82
  • 050 711 93 80
  • 06 482 66 566
  • www.bergmanjuridisch.nl
  • info@bergmanjuridisch.nl

Heeft u nu juridische hulp nodig?

Klik op de knop hieronder om direct contact met ons op te nemen!
Bel NU!
Scroll naar top
Select Service

Select time

Select a service and date to see available times.

Add your details

Please let us know if you have any special requests. Thank you.

Initial consult

Duration: 1 hour
Not sure what you need? Grab 60 minutes with us and we will work with you to understand your goals, and to develop a proposal and price estimate.