Geoffrey Bergman

Eigenaar Bergman Juridisch Adviesbureau, MfN/ADR-registermediator, Functionaris Gegevensbescherming (Fg/cDPO)

Geoffrey is een positief ingestelde, gedreven, analytisch sterk ontwikkelde en creatieve jurist die goed in staat is om juridische uitdagingen te vertalen naar concrete oplossingen. Hij heeft een sterk ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel maar verliest nooit zijn objectiviteit en stelt altijd de belangen van zijn cliënt voorop. Hij is daadkrachtig en resultaatgericht en zijn natuurlijk leiderschap stelt hem in staat mensen te overtuigen en te enthousiasmeren voor de door hem gekozen aanpak. Hoewel hij als geboren debater geen discussie uit de weg gaat luistert hij altijd aandachtig naar anderen en blijft hij in staat zijn eigen overtuigingen los te laten. Bovenal is hij een persoon die goed kan samenwerken, en zorgt ervoor dat hij kennis en kunde van zijn collega’s nimmer onbenut laat.

Als MfN-(familie)mediator helpt hij partijen die verwikkeld zijn in complexe zakelijke- en familiegeschillen tot een gemeenschappelijke gedragen oplossing te komen. Geoffrey is ‘full certified’  ADR professional met de volgende accreditaties: (familie)mediator, arbiter, conflictcoach en negotiator.

Veel ondernemers hebben Geoffrey leren kennen als PECB gecertificeerd privacy- en databeveiligingsdeskundige. Vanuit zijn adviesbureau heeft hij vele nationaal- en internationaal opererende bedrijven en organisaties geholpen met het in kaart brengen van hun datalandschap, het nemen van passende mitigerende maatregelen, het aanscherpen van het gegevensbeschermingsbeleid, het (door-)ontwikkelen van privacybeleid en het opstellen van verwerkingsovereenkomsten, verwerkingsregisters en het uitvoeren van DPIA’s.

Daarnaast heeft hij voor verschillende organisaties inhouse trainingen en workshops gegeven om het privacybewustzijn te vergroten en heeft hij als deskundige regelmatig presentaties en lezingen over de AVG gegeven.

Contactgegevens
CERTIFICERINGEN

Heeft u nu juridische hulp nodig?

Klik op de knop hieronder om direct contact met ons op te nemen!
Bel NU!
Scroll naar top
Select Service

Select time

Select a service and date to see available times.

Add your details

Please let us know if you have any special requests. Thank you.

Initial consult

Duration: 1 hour
Not sure what you need? Grab 60 minutes with us and we will work with you to understand your goals, and to develop a proposal and price estimate.