Geoffrey Bergman

Geoffrey Bergman
Probleemoplosser
Geoffrey Bergman is een creatieve probleemoplosser. Hoewel hij een juridische achtergrond heeft, is hij zich steeds verder gaan verdiepen in ‘het conflict achter de juridische vraag’. Wat brengt mensen zover dat enkel brulbrieven en gerechtelijke procedures nog een oplossing lijken te kunnen bieden?

Als juridische sparringpartner probeert hij altijd conflictsituaties zo veel mogelijk te vermijden door ondernemers en consumenten van deugdelijk juridisch advies te voorzien en hen bescherming te bieden door het opstellen van effectieve contracten en juridische documenten. Wanneer er een conflict is ontstaan probeert hij verdere escalatie te voorkomen en zal tot de kern van het probleem proberen door te dringen, om vervolgens partijen weer in verbinding met elkaar te brengen. Uiteraard schuwt hij, wanneer het echt niet anders kan (of de cliënt daaraan de voorkeur geeft), de rechtbank niet.

Als Conflictcoach en Familiecoach werkt hij met individuen, gezinnen en andere groepen aan het opnieuw leren luisteren naar elkaar met als doel het herstellen of versterken van de verbinding tussen mensen. Zijn bijzondere interesse gaat uit naar de dynamiek in samengestelde gezinnen.

Certificeringen

Geoffrey is MfN-geregistreerd (Familie-)Mediator, ADR Full Certified Conflictnavigator (Mediator, Familiemediator, Conflictcoach), ADR Full Certified Registeronderhandelaar, ADR Full Certified Arbiter en PECB gecertificeerd Data Protection Officer (Functionaris Gegevensbescherming).

IMG_0819-bewerkt