Rechtsbijstand in heel Nederland

Bent u verwikkeld in een juridische procedure? Of wilt u juist een rechtszaak starten? Wij staan cliënten bij in heel Nederland!

Als u op zoek bent naar een betrokken, betrouwbare en betaalbare rechtsbijstandverlener, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan cliënten bij door het hele land: van het Noordelijkste puntje van Groningen tot in de havens van Rotterdam en van Scheveningen tot Enschede. Wij kunnen u helpen met:

Procederen bij de Kantonrechter

Veel rechtszaken worden in Nederland voor de Kantonrechter gevoerd. Deze rechter is onder andere bevoegd zaken te behandelen met een belang niet groter dan €25.000 en is bovendien bevoegd in alle zaken met betrekking tot (huur)koop, pacht, consumentenkoop, arbeidsovereenkomsten en inbreuken op het handelsnaamrecht. Ook zaken met een ‘onbepaalde waarde’ moeten aan de kantonrechter worden voorgelegd, tenzij duidelijk is dat de waarde in ieder geval hoger is dan de competentiegrens van €25.000.

Procederen bij de bestuursrechter

De bestuursrechter neemt kennis van alle geschillen tussen burger en de overheid. Dit is een breed rechtsgebied, waar veel verschillende soorten zaken onder vallen. Denk hierbij aan procedures over uw uitkering en door u aangevraagde vergunningen. Ook procedures over belastingzaken worden aan de bestuursrechter voorgelegd. In het bestuursrecht is het in veruit de meeste gevallen verplicht om eerst bezwaar te maken of administratief beroep in te stellen, voor de rechter zich over de zaak kan buigen. Wij kunnen het gehele traject voor u ‘verzorgen’ – voor bestuursrechtelijke zaken zelfs in hoger beroep. Wij verlenen rechtsbijstand voor alle zaken waarvoor de kantonrechter bevoegd is.

Procederen bij de Rechtbank

Rechtszaken met een groter belang dan €25.000 moet u aan de rechtbank voorleggen. Hier geldt een verplichte procesvertegenwoordiging – u heeft een advocaat nodig. Ook familierechtelijke zaken, zoals echtscheidingen worden aan de rechtbank voorgelegd.

Wij werken samen met een aantal advocaten en kunnen op uw verzoek een scherpe offerte uitbrengen. Omdat uw zaak door een advocaat zal worden behandeld komt u in aanmerking voor een zogeheten toevoeging of worden de advocaatkosten betaald door uw rechtsbijstandverzekeraar.


Meer informatie?


Heeft u een vraag over dit onderwerp? U kunt op de knop hieronder drukken om direct contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.

Neem contact op

Offerte aanvragen


Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een offerte ontvangen? Dat is geen probleem. De tarieven in onze tarievenlijst gaan uit van ‘standaardproducten’ – heeft u bijzonder maatwerk nodig?

Vraag offerte aan

Direct bestellen


U kunt bepaalde diensten ook via onze webwinkel RechtZeker Online inkopen. Hieronder staan een aantal diensten weergegeven. Klik op de knop voor meer.

RechtZeker Online

Deel deze pagina

Lees meer in
de Kennisbank

RechtZeker Online


[product_category category=”ecommerce”]

contactgegevens


Postadres
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

Bezoekadres (op afspraak)
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

  • 050 785 22 82
  • 050 711 93 80
  • 06 482 66 566
  • www.bergmanjuridisch.nl
  • info@bergmanjuridisch.nl

wij zijn partner van


Image
Image
Image
Image
Image