Algemene voorwaarden laten opstellen?

Wilt u algemene voorwaarden laten opstellen voor uw bedrijf? Wij kunnen samen met u bekijken waar uw risico’s liggen en hoe u deze het beste kunt afdekken. Onze voorwaarden zijn bovendien bijzonder betaalbaar!

Algemene voorwaarden opstellen is maatwerk

Algemene voorwaarden laten opstellen is wat ons betreft absoluut maatwerk. Veel van onze concurrenten maken gebruik van automatisch gegenereerde voorwaarden, op basis van het formulier dat u invult. In negen van de tien gevallen volstaan deze voorwaarden prima, maar dat is voor ons niet goed genoeg! Bij het laten opstellen van algemene voorwaarden komt namelijk veel meer kijken.

Algemene voorwaarden afgestemd op uw bedrijf

Het is van belang dat uw algemene voorwaarden precies aansluiten op uw bedrijfsactiviteiten. Het is eenvoudig voor te stellen dat een leverancier van aardbeien op een geheel andere wijze zaken doet dan een fabrikant van software. Voorwaarden afgestemd op een bedrijf dat orders voor grote partijen aardbeien verwerkt en deze levert aan bedrijven, heeft met andere wet- en regelgeving te maken dan de softwareleverancier – en andersom. Doordat wij ons van tevoren in uw bedrijf verdiepen weten wij precies waar uw risico’s liggen. En op die risico’s stemmen wij uw algemene voorwaarden af.

De algemene voorwaarden van uw concurrent

Veel ondernemers denken dat het een goede en goedkope oplossing is om de algemene voorwaarden van hun belangrijkste concurrenten over te nemen. Het idee is dat de voorwaarden dan in ieder geval zijn afgestemd op de branche. Maar wie zegt dat uw concurrent niet ook is gaan knippen en plakken uit de voorwaarden van zijn concurrenten? En nog belangrijker, hoe weet u of uw concurrent zijn bedrijf op vergelijkbare wijze heeft ingericht? Wellicht loopt uw concurrent andere risico’s of is hij formeel in het buitenland gevestigd. En tenslotte is de kans groot dat u zelf onvoldoende juridische kennis heeft om de algemene voorwaarden van uw concurrenten op waarde te schatten. Mooie volzinnen geven immers geen garantie op de juridische houdbaarheid!

Algemene voorwaarden laten opstellen door Bergman Juridisch Adviesbureau

Als u overtuigd bent van het nut en de noodzaak van het laten opstellen van goede algemene voorwaarden, maar nog twijfelt of u uw voorwaarden door een specialist wilt laten opstellen omdat u hoge kosten vreest, dan kunnen wij u geruststellen.

Wij stellen een op maat gemaakte set algemene voorwaarden voor uw bedrijf op vanaf €150,00!


Meer informatie?


Heeft u een vraag over dit onderwerp? U kunt op de knop hieronder drukken om direct contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.

Neem contact op

Offerte aanvragen


Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een offerte ontvangen? Dat is geen probleem. De tarieven in onze tarievenlijst gaan uit van ‘standaardproducten’ – heeft u bijzonder maatwerk nodig?

Vraag offerte aan

Direct bestellen


U kunt bepaalde diensten ook via onze webwinkel RechtZeker Online inkopen. Hieronder staan een aantal diensten weergegeven. Klik op de knop voor meer.

RechtZeker Online

Deel deze pagina

Lees meer in
de Kennisbank

RechtZeker Online


[product_category category=”ecommerce”]

contactgegevens


Postadres
H.L. Wichersstraat 11A
9723 AD Groningen

Bezoekadres (op afspraak)
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

  • 050 785 22 82
  • 050 711 93 80
  • 06 482 66 566
  • www.bergmanjuridisch.nl
  • info@bergmanjuridisch.nl

wij zijn partner van


Image
Image
Image
Image
Image