Algemene Voorwaarden Nederland

Zakendoen in uw vestigingsstad biedt voordelen, maar soms kan een bedrijf verder weg u net zo goed van dienst zijn. Bergman bedient heel Nederland door een slimme inzet van internettechnologie.

Daarmee bedoelen wij niet dat uw algemene voorwaarden door ‘slimme’ software in elkaar wordt geplakt. WIj bedoelen dat wij via verschillende kanalen op internet met u kunnen overleggen. Denk hierbij aan een persoonlijk gesprek via Skype of binnen 24 uur een reactie op uw vraag per e-mail. En als het nodig is, komen we gewoon bij u langs!

Algemene voorwaarden opstellen

Het opstellen van algemene voorwaarden voor uw bedrijf is wat ons betreft absoluut maatwerk. Daarom beginnen wij niet zonder eerst met u én uw bedrijf kennis te hebben gemaakt. Een deel van de benodigde informatie geeft u zelf op bij het verstrekken van de opdracht, zoals uw bedrijfsnaam en vestigingsadres. Een aantal andere gegevens vragen wij op bij de Kamer van Koophandel. Wij bekijken vervolgens uw website om te achterhalen wat uw bedrijf precies doet en wie uw klanten zijn.


Meer informatie?


Heeft u een vraag over dit onderwerp? U kunt op de knop hieronder drukken om direct contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.

Neem contact op

Offerte aanvragen


Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een offerte ontvangen? Dat is geen probleem. De tarieven in onze tarievenlijst gaan uit van ‘standaardproducten’ – heeft u bijzonder maatwerk nodig?

Vraag offerte aan

Direct bestellen


U kunt bepaalde diensten ook via onze webwinkel RechtZeker Online inkopen. Hieronder staan een aantal diensten weergegeven. Klik op de knop voor meer.

RechtZeker Online

Deel deze pagina

Lees meer in
de Kennisbank

RechtZeker Online


[product_category category=”ecommerce”]

Zoekt u een voor uw onderneming?

U heeft ons gevonden!

contactgegevens


Postadres
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

Bezoekadres (op afspraak)
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

  • 050 785 22 82
  • 050 711 93 80
  • 06 482 66 566
  • www.bergmanjuridisch.nl
  • info@bergmanjuridisch.nl

wij zijn partner van


Image
Image
Image
Image
Image