Algemene Voorwaarden Groningen

Goede algemene voorwaarden zijn van groot belang voor bedrijven – of zij nou zakendoen op internet of in een bedrijfspand. Bent u in Groningen gevestigd en u zoekt een jurist ‘in de buurt’ voor het opstellen van uw algemene voorwaarden?

Sommige zaken regelt u liever dichtbij huis. Zo heeft u korte lijntjes en is persoonlijk contact zonder meer mogelijk. Belangrijke zaken als uw algemene voorwaarden laten opstellen kunt u natuurlijk in heel Nederland regelen, maar als u liever onder het genot van een kopje koffie uw wensen bespreekt, dan is het vaak eenvoudiger om te kijken naar het aanbod in uw eigen vestigingsgebied.

Wij zijn gevestigd in Groningen

Bergman Juridisch Adviesbureau is gevestigd in Groningen. Het is mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor – de koffie staat klaar. Heeft u liever dat wij uw bedrijf bezoeken, dan is dat ook mogelijk. U kunt een vrijblijvende afspraak maken via ons contactformulier of ons op werkdagen tussen 10.00 en 18.00 telefonisch bereiken.

bel nu 050 785 22 82 voor meer informatieMeer informatie?


Heeft u een vraag over dit onderwerp? U kunt op de knop hieronder drukken om direct contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.

Neem contact op

Offerte aanvragen


Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u graag een offerte ontvangen? Dat is geen probleem. De tarieven in onze tarievenlijst gaan uit van ‘standaardproducten’ – heeft u bijzonder maatwerk nodig?

Vraag offerte aan

Direct bestellen


U kunt bepaalde diensten ook via onze webwinkel RechtZeker Online inkopen. Hieronder staan een aantal diensten weergegeven. Klik op de knop voor meer.

RechtZeker Online

Deel deze pagina

Lees meer in
de Kennisbank

RechtZeker Online


[product_category category=”ecommerce”]

contactgegevens


Postadres
H.L. Wichersstraat 11A
9723 AD Groningen

Bezoekadres (op afspraak)
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

  • 050 785 22 82
  • 050 711 93 80
  • 06 482 66 566
  • www.bergmanjuridisch.nl
  • info@bergmanjuridisch.nl

wij zijn partner van


Image
Image
Image
Image
Image