Bergman Incassobureau inschakelen

Iedere ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken: een factuur die ondanks herinneringen onbetaald blijven. Wanneer je er geen vertrouwen meer in hebt dat de andere partij gaat betalen, kun je het beste een incassobureau inschakelen.

Wat doet een incassobureau?

Iedereen kan het weleens vergeten om een rekening te betalen, maar als er ook nog niet betaald wordt na het sturen van de herinneringen, is er soms meer nodig om de betaling te ontvangen. Een incassobureau inschakelen doe je wanneer de debiteur de rekeningen en aanmaningen niet betaalt. Het incassobureau int de schulden. Wanneer je kiest voor een incassobureau inschakelen, hoef je het contact met de debiteur niet meer zelf te regelen.
Analyzing Bill With Colleague

Wat doet Bergman Incassobureau?

Wij verzorgen het gehele minnelijke traject voor je en daarnaast zullen we je ook bijstaan in het geval dat het traject uitloopt op een gerechtelijke invordering, waarbij de betaling door de rechter wordt afgedwongen. Onze eerste stap zal echter altijd bestaan uit het contacteren van de debiteur om samen naar een oplossing te zoeken. De gerechtelijke aanpak is namelijk niet bevorderlijk voor de klantrelatie en daarnaast werkt het erg kostenverhogend voor de debiteur.

Incassobureau No Cure No Pay

Schakel je ons incassobureau in tijdens het minnelijk traject, dan profiteer je van het No Cure No Pay principe. Dit betekent dat je ons niets verschuldigd hebt in het geval dat wij een vordering niet op de debiteur kunnen verhalen en deze dus niet incasseerbaar is. Het resultaat is wat bij ons telt! De kosten van onze dienstverlening zullen voor rekening komen van de debiteur die in gebreke is gebleven. Jij hoeft als schuldeiser in zo’n geval dan niets te betalen.

Geen zorgen meer met het incassobureau in Groningen

Openstaande vorderingen kunnen grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Ons incassobureau inschakelen betekent dat je de zorg uit handen kun geven en geen tijd en energie meer hoeft te steken in het incasseren van vorderingen. Zo kun jij je focus weer leggen bij je eigen werkzaamheden. Wij benaderen de debiteur(en) en stemmen een betalingsregeling af die uiteindelijk zal leiden tot betaalde facturen!

Klantrelaties behouden met de juiste aanpak

Bij het vorderen van openstaande bedragen is het van belang dat de klantrelatie niet beschadigd wordt. Je wilt natuurlijk geen klanten kwijtraken door vertraagde facturen. Ons incassobureau inschakelen betekent een persoonlijke aanpak waarbij de klantrelatie voorop staat in het minnelijk traject. We zullen in alle gevallen eerst in overleg gaan met de debiteur en stellen heldere betalingsvoorwaarden op. Door de expertise als gerechtsdeurwaarder weten we altijd de juiste toon te vinden en zorgen we ervoor dat de factuur snel betaald wordt, met zorg voor de klantrelatie!

Wil je dat openstaande vorderingen snel betaald worden?

Neem dan contact met ons op. Wij regelen het graag voor je!