Iedere ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken: een factuur die ondanks herinneringen per brief en telefoon onbetaald blijven. Vaak wordt er met verbazing gereageerd en beweert de andere partij al betaald te hebben of ‘direct’ na het weekeinde te betalen.

Helaas is het bedrag op dinsdag nog steeds niet op uw bankrekening bijgeschreven. Wanneer u er niet langer vertrouwen in heeft dat uw debiteur gaat betalen, kunt u het beste de invordering uit handen geven aan onze incassodienst.

Bergman levert onder de naam ‘Bergman Incasso’ een professionele, daadkrachtige en resultaatgerichte incassodienst. Omdat wij niet alleen het minnelijke traject voor u kunnen verzorgen, maar ook de gerechtelijke invordering is het niet nodig om een apart kantoor of advocaat in te schakelen voor het bij de rechter afdwingen van betaling. In veel gevallen is dit echter niet nodig – de debiteur weet heel goed dat er betaald moet worden en dat de gang naar de rechter enkel kostenverhogend werkt. Kostenverhogend voor de debiteur, want ook een gerechtelijke incasso bieden wij in de meeste gevallen gratis aan.

Heeft u een vraag over dit onderwerp? U kunt op de knop hieronder drukken om direct contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag over dit onderwerp? U kunt op de knop hieronder drukken om direct contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.

Vraag offerte aan

U kunt bepaalde diensten ook via onze webwinkel RechtZeker Online inkopen. Hieronder staan een aantal diensten weergegeven. Klik op de knop voor meer.

Postadres
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

Bezoekadres (op afspraak)
Henri Dunantlaan 2
9728 HD Groningen

  • 050 785 22 82
  • 050 711 93 80
  • 06 482 66 566
  • www.bergmanjuridisch.nl
  • info@bergmanjuridisch.nl

Heeft u nu juridische hulp nodig?

Klik op de knop hieronder om direct contact met ons op te nemen!
Bel NU!
Scroll naar top
Select Service

Select time

Select a service and date to see available times.

Add your details

Please let us know if you have any special requests. Thank you.

Initial consult

Duration: 1 hour
Not sure what you need? Grab 60 minutes with us and we will work with you to understand your goals, and to develop a proposal and price estimate.